Blog Başlık

  • Ekim 30, 2020 Vücut Spreyi

    Kadın güzellik ve bakım dünyasının belki de en sık tercih edilen ürünlerinden vücut spreyi, diğer adıyla “Body Mist”, özel ve güzel kokmanın bir numaralı yöntemlerinden biridir. Parfüm ile aynı yoğunlukta olmayan ve özellikle bakım zamanlarında kullanıldığı bilinen bu kokular, banyo ve duş sonrasında kadınların hoş kokulara sahip olmasına katkıda bulunurken, içerisindeki esans ile kimi zaman ferahlık dahi sağlayabilmektedir. Peki, genel anlamıyla vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılmalıdır?

    vücut spreyi
  • Ekim 20, 2020 Jel Parfüm

    Tüm kadınların kendine yakıştırdığı ve kendisini bulduğu parfümü bulunmaktadır. Hatta söz konusu koku kimi zaman kişinin karakterini yansıtmaktadır. Ancak tüm bunlara rağmen kimi zaman parfümde değişiklik tercih edilebilmektedir. Bunun sebeplerinden biri de parfüm veya herhangi bir kokunun kalıcılığından duyulan memnuniyetsizlik olabilmektedir. Elbette kalıcılık konusunda farklı özelliklere sahip birçok koku bulunmaktadır. Ancak en kalıcı olmayan parfümü dahi uzun süreli kullanıma elverişli hale getirmenin çeşitli yolları bulunmaktadır. Peki, daha kalıcı parfüm deneyimi için yapılması gerekenler nelerdir?

    kalıcı parfüm, jel parfüm
  • Eylül 28, 2020 Nail Art

    Türkçe karşılığı tırnak süsleme sanatı olan Nail Art, tırnakların desenle süslenmesini ve bu sayede güzel görünmesini sağlayan bir uygulamadır. Özellikle son dönemlerde oldukça ilgi görmeye başlayan ve birçok kadın tarafından farklı tasarımlar ile ön plana çıkan uygulama, aynı zamanda tırnakların daha bakımlı ve ilgi çekici görünmesini sağlamasıyla da trendler arasına girmeyi başarmıştır. Peki, binlerce renk ve deseni buluşturarak tırnaklara ilgi çekici görünüm kazandıran Nail Art tam anlamıyla nedir ve nasıl uygulanır?

    nail art
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR