Güzelliğe Sıra Dışı Dokunuş: Kokulu Oje

Güzelliğe Sıra Dışı Dokunuş Kokulu Oje

Günün en sevdiğiniz saatinde, mükemmel manzaralı bir sokakta veya deniz manzaralı bir kafede, vanilyalı çikolata eşliğinde kahve yudumladığınız keyifli bir anı hayal edin. Düşüncesi bile leziz değil mi? Peki, kahve içmek yerine doğayla iç içe olmayı sevenlerden misiniz? O halde dünyanın dört bir yanından gelen mükemmel güllerin bir arada toplandığı bir bahçede gezindiğinizi ya da çimlere uzandığınızı düşünün. Tüm bunlar her ne kadar rüya gibi gelse de kokulu oje ile adeta gerçeğe dönüşüyor diyebiliriz. Bu yazımızda hayalinizdeki yer ile güzellik ve bakım rutinlerinizi bir araya getiriyor, buram buram keyif ve düş kokan oje serileriyle tanıştırıyor, güzelliğin bambaşka bir yönünü keşfetmeye davet ediyoruz.

 

Güzellik ve Kokunun Birleştiği Nokta: Kokulu Oje

 

Güzellik ve bakım dendiğinde şüphesiz ilk akla gelen kadınların görünümüne yönelik yaklaşımlardır. Genel itibariyle beş duyu organı arasından en çok göze hitap eden bu rutinler aynı zamanda kişinin kendisini daha güzel ve daha iyi hissetmesine de katkı sağlamaktadır. Ancak, son dönemlerde, özellikle Türkiye’de bir ilk olarak ortaya çıkan ve güzellik dünyasında bir devrim niteliğinde olan kokulu oje ilerleyen dönemlerde farklı koku çeşitleriyle gitgide iz bırakmaya başlayacak gibi duruyor.

 

Hakkında belki de kısıtlı bilgi bulunan kokulu oje kısa bir tanımla uygulama sonrası kurumasının ardından kişinin güzelliğine mükemmel kokularla eşlik eden oje çeşididir. Bu noktada önemli olan elbette ojenin kuruma sürecinin tamamen sonlanması ve koku sağlayan bileşenlerin gitgide daha fazla açığa çıkmasıdır. Hal böyle olunca, ortaya çıkan kokuların güzelliğe mucizevi dokunuşlar yaptığını da söylemek mümkün. Kokulu oje tüm bu özellikleri sayesinde, çikolata, cappuccino ve vanilya gibi kokularla adeta iştah kabartarak parmakları ısırtacak, gül gibi kokularla adeta mükemmel çiçek bahçelerinde gezintiye çıkmışsınız hissi verecektir.

 

Birçok Zevke Uygun Renk ve Kokular Bir Arada

 

Kokulu oje el güzelliğine kattığı sıra dışı ve mucizevi dokunuşunun yanı sıra, aromasına sahip olduğu ürünün rengini almasıyla da tercih sebebi olabilmektedir. Bu sayede, hem trend renklere erişimi kolaylaştırmakta, hem de bilinenin dışında birçok rengin de kadın güzellik dünyasına sunulmasına olanak sağlamaktadır. Peki, kokulu oje dendiğinde en çok akla gelen koku ve renkler nelerdir?

 

Söz konusu kokulu oje olduğunda akla ilk gelen, özellikle kadınlar tarafından sık tercih edilen tatlardır. Çikolata, Vanilya ve Cappuccino gibi tatların tırnaklarda buluştuğu bu enfes lezzetler, iştah kabartan kokularının yanı sıra, sunduğu kahve tonu ve beyaz renklerle de sık tercih edilen oje çeşitleri arasında yer almaktadır.

 

Biraz daha otantik kokulara ve her zaman trend olan renklere gelecek olursak, gül kokulu oje de en az çikolata kokulu oje kadar tercih sebebi olabilmektedir. Gülün farklı renklerinin ve farklı koku tonlarının bir arada bulunduğu ve üçlü halde bulunabilen bu ojeler, adeta en mükemmel gül bahçelerini andıran kokularıyla güzellik dünyasına bambaşka bir yorum getirmektedir.

 

Genel itibariyle üçlü olarak sunulan ve Çikolata Serisi ya da Gül Serisi olarak bulunabilen ojeleri, tekli halde de bulabilmek mümkün. Ne de olsa, çikolata seviyor ama Cappuccino’yu sevmiyor olabilirsiniz. Bunun haricinde günlük kombinlerinize uygunluğu nedeniyle beyaz tonlarında ojeleri tercih ediyor ve vanilya kokusuna da hayranlık besliyor olabilirsiniz. İşte bu gibi durumlarda, tekli halde bulunabilen kokulu oje hem renk tercihlerinize hem de lezzet tercihlerinize de hitap etmesiyle tercih sebebi haline geliyor.

 

Kokulu Oje İle Geçtiğiniz Her Yere İmzanızı Bırakın

 

Kokulu oje özel içeriği sayesinde yoğun kokuları rahatlıkla duyumlayabilmeye olanak sunmasıyla ön plana çıkan bir oje çeşididir. Bu sayede, güzelliğinizin çevrenizdekilerin koku alma duyularına dokunmasına katkıda bulunmanıza olanak tanıyarak sürdüğünüz ojenin kokusu ile geçtiğiniz her yerde iz bırakmanızı sağlamaktadır. Güzelliğinize en leziz tatlar ve en güzel çiçek bahçelerini andıran kokularla eşlik eden kokulu oje, adeta cazibenizi konuşturarak, en mükemmel görünüm ve kokular ile ön plana çıkmanızda da büyük rol oynar.

 

Siz de ojede devrim niteliğinde olan kokulu oje ile gözler üzerinizde olsun isteyenlerdenseniz, Mara Paint’N Smell Kokulu Oje deneyimini keşfedebilir, en trend renklerle elde ettiğiniz görünüme, birbirinden eşsiz kokuların eşlik etmesine şahit olabilirsiniz. Aynı zamanda mükemmel görünümde Nail Art çalışmaları da sağlayan Paint’N Smell Chocolate Love ve Paint’N Smell Rose Paradise üçlü serilerini tekli olarak da kullanabilir, en sevdiğiniz lezzetleri veya en mükemmel gül kokularını ellerinizle buluşturabilirsiniz. Herkes hazırsa, başlayalım, Sür, Kokla, Cezbet.

Etiketler: kokulu oje
Ocak 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR