Takma Tırnak İle Güzelliğe Sihirli ve Sıra Dışı Dokunuşlar

Takma Tırnak İle Güzelliğe Sihirli ve Sıra Dışı Dokunuşlar

Tırnak bakımı ve güzel görünümlü eller güzelliğin bir numaralı sırrı olarak görülmektedir. Kadınların kimi zaman kombinlerine göre belirledikleri tırnak renk ve biçimleri kadın güzellik dünyasının belki de en fazla öne çıkan unsurlarındandır. Çoğu zaman ojeyle süslenen, renkli ve hareketli oluşuyla göz dolduran tırnaklar, takma tırnak olarak da karşımıza çıkabilmekte, önceden hazırlanmış halleriyle birçok kadının ve hatta Nail Art sevenlerin ilgisini çekmektedir. Günlük ve özel günlere ait kullanıma uygunluğuyla dikkat çeken ve girilen ortamda adeta gözlerin üzerinizde olmasını sağlayan tasarım harikası takma tırnaklar, kıyafetlerle bir bütün olmasıyla da tercih sebebi olmaktadır.

 

Mükemmel görünüm sağlayan ve adeta hazır bir biçimde size sunulan bu tasarım harikası takma tırnak modelleri, kimi zaman uygulanma açısından zahmetli olabilmektedir. Ancak birazdan okuyacağınız ipuçları ile daha da pratik hale gelecek ve vazgeçilmezleriniz arasına girecektir. Peki, takma tırnak nedir? Nasıl takılır ve nasıl çıkarılır?

 

Kısa Sürede Hazır Tırnaklar İçin Pratik Çözüm, Takma Tırnak

 

Takma tırnak temelde, kadınların kötü görünen ve sürekli kırılan tırnaklarını gizlemek için tasarlanmış ve üretilmiş bir üründür. Farklı zevklere hitap eden tırnak şekilleri ve boyutları sunan takma tırnak, kozmetik dünyasındaki varlığıyla gitgide kendi trendini oluşturacak duruma da gelmiştir diyebiliriz. Uygulama sonrasında uzun süreli kullanım imkanıyla tercih sebebi olan bu tasarım harikaları, yapay olması nedeniyle zarar görmesinden duyulan endişeleri de ortadan kaldırmaktadır.

 

Tırnağınıza en uygun olan ölçü ve formları tercih edebildiğiniz takma tırnak, kişisel zevklerinize uygun modelleriyle de dikkat çekmektedir. Günlük kombinlerinize veya özel günlerde giyineceğiniz kıyafetlere göre de tercih edebileceğiniz ürün, üzerinde bulunabilen çeşitli taşlar veya motifler ile tırnaklarınızda hareketlilik yakalamanızı sağlamakta, güzelliğinize sıra dışı bir görünüm kazandırmada büyük rol oynamaktadır.

 

Sizi En İyi Yansıtan Modeller ile Güzelliğinize Sihirli Dokunuşlar Yapın

 

Takma tırnak, farklı zevklere ve kullanım şekillerine uygun oluşuyla ön planda olan bir kozmetik ürünüdür. Çeşitli boylarda, ölçülerde ve formlarda birçok modeli bulunan ürün, en özel günleri süsleyebileceği gibi günlük kullanımda sadeliği tercih edenlere de uygun olma özelliği taşımaktadır. Kıyafetinize veya makyajınıza göre çeşitli tercihlerde bulunabileceğiniz takma tırnaklar, güzelliğe sihirli dokunuşlarda bulunarak kendinizi bakımlı ve güzel hissetmenize de katkıda bulunmaktadır.

 

Kıyafet veya makyaja uygun takma tırnak tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar da bulunmaktadır. Bunlardan ilki tırnakların olabildiğince kıyafet kombinine uygun olarak seçilmesidir. Belki de girilecek ortama göre seçtiğiniz kıyafetinizle ve makyajınızla uyumlu olan takma tırnak katılacağınız etkinliğin de boyutuna uygun olmuş olacaktır. Böylece sade bir etkinlikte abartıya kaçmayan, görkemli bir etkinlikte ise sade güzellik ile sınırlı kalmadan güzelliğinizi ön plana çıkarma fırsatı sunacaktır.

 

Güzelliğe farklı bakış açıları kazandırmasıyla bilinen ürün, uygulanışı bakımından pek de pratik olmayışıyla bilinmektedir. Ancak bu zorlukları kolaylaştırmak ve takma tırnak uygulamasına yeni bir bakış açısı getiren bazı püf noktaları da bulunmaktadır.

 

Takma Tırnak Nasıl Takılır ve Nasıl Çıkarılır?

 

Takma tırnak, genel itibariyle kadın güzellik dünyasında zor uygulanmasıyla bilinen bir ürünüdür. Ancak hemen her kozmetik ürününde olduğu gibi takma tırnaklar için de kolay ve pratik uygulama sağlayan yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan ilki uygulama öncesinde tırnakların aseton ile iyice temizlenmesidir. Unutulmamalıdır ki; itinayla temizlenmiş bir tırnak üzerine gerçekleştirilecek olan uygulama her ne olursa olsun daha güzel ve ihtişamlı göstermektedir. Daha sonraki aşamada takma tırnak içerisinden çıkan aplikatör yapıştırıcıyı kullanarak tırnaklarınıza sürmeniz ve takma tırnağı bastırarak tırnaklarınıza yapıştırmanız yeterli olacaktır. Tabi burada almış olduğunuz takma tırnağın uygulanışının aplikatör ile gerçekleştiriliyor olmasına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Peki, takma tırnağı taktıktan ve kullandıktan sonra çıkarma işlemini pratik yoldan nasıl yapabilirsiniz?

 

Bir takma tırnak, kullanıma bağlı olarak 1 hafta 10 gün kadar dayanıklılık göstermektedir. Söz konusu ürünü çıkarma vakti geldiğinde ise sıcak su, aseton ve pamuk yeterli olmaktadır. Malzemelerinizi hazırladıktan sonra, bir kaba koyduğunuz sıcak suya ellerinizi koyarak 10 dakika beklemenin ardından tırnakların rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Tabi işlem sonrasında tırnaklarınıza bakım yapmayı ve yeni bir takma tırnak uygulaması için en az 3 gün beklemeyi de unutmayın.

 

Pratik ve kolay uygulanabilen inovatif ürünleriyle ön plana çıkan Mara Kozmetik, güzelliğinize sıra dışı görünüm kazandırmanıza katkı sağlayarak, sunduğu takma tırnak modelleri ile kadın dünyasına sihirli dokunuşlar yapmaya devam etmektedir. 12 farklı ölçüde 24 adet tırnak bulunan setleri, aplikatör ile uygulanabilen takma tırnaklardan oluşmakta, kısa sürede güzellik ve bakım olanağı sunmaktadır. Farklı tasarım ve efektleriyle göz dolduran Mara Nail Kit Serisi ile güzelliği yakalama zamanı.

Etiketler: takma tırnak
Şubat 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR