Blog Başlık

  • Aralık 23, 2020 Nail Art

    Yeni yıl, yepyeni umutlarla, bazen tertemiz bir sayfa açma isteğiyle başlayan yeni bir döneme geçişi simgelemektedir. Özellikle zor bir yılın geride kaldığı bu dönemde, herkes, farklı başlangıçların hayallerini kurmaya şimdiden başlıyor. Hal böyle olunca, yılbaşı gecesine özel hazırlıklar da kadın dünyası için büyük önem taşıyor ve yaratıcılığın konuştuğu yılbaşı nail art tasarımları ön plana çıkıyor.

    yılbaşı, nail art, yılbaşı nail art
  • Kasım 30, 2020 Ojeler

    Kadın dünyasını renklendiren en önemli ürünlerden biri hiç şüphesiz ojelerdir. Tırnak bakım ve güzelliğinde ön planda olan ojeler, farklı zevklere hitap eden renkleri ve çeşitleriyle piyasada bulunmasının yanı sıra, kendi içinde trendler oluşturarak güzellik ve estetik sağlamaktadır. Nail Art seven bir kitlenin oluşmasını da sağlayan ojeler, yansımalı simli ve renk değiştiren özellikleriyle farklı yapılarıyla tırnakları süslemekte ve renklendirmektedir. Ancak tırnaklarda eşsiz görünüm sağlayan bu farklı ojeler bununla da sınırlı kalmamaktadır. Son dönemlerde ortaya çıkan karanlıkta parlayan oje, tırnak bakım ve güzelliğine yeni bir yüz getirmiş, alışılmışın dışına çıkan bir oje deneyimini kadın güzellik dünyasına kazandırmıştır. Peki, karanlıkta parlayan oje nedir ve nasıl uygulanır?

    karanlıkta parlayan oje, dark glow oje
  • Kasım 15, 2020 Ojeler

    Oje kadınların hemen hemen tamamının uyguladığı güzellik ve bakım unsurlarından biridir. Birçok rengi ile çeşidi bulunan bu tırnak bakım ve güzellik ürünleri, farklı zevklere hitap eden geniş yelpazesiyle de günümüzde kadın güzellik dünyasında büyük yer tutmaktadır. Ancak her bakım unsuru gibi ojelerin de uygulanırken zaman alması ve kimi zaman bozulması nedeniyle tekrar sürülmesi zorunluluğu, çoğu kadının problemlerinden biri olarak kendini göstermekte, kolay oje sürme teknikleri konusunda bilgi edinmeye yöneltmektedir. Tüm bu sorunlara yönelik geliştirilen yöntem ve ürünler, kadın yaşamını kolaylaştırmayı hedef alarak, oje sürme sürecinde yaşanabilecek zorlukları ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Peki, kolay oje sürme teknikleri nelerdir? Bu süreçte kullanılabilecek ek ürünler hangileridir?

    oje, oje sürme teknikleri, kolay oje sürme teknikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR