Yılbaşı Nail Art Önerileri

Yılbaşı Nail Art Önerileri

Yeni yıl, yepyeni umutlarla, bazen tertemiz bir sayfa açma isteğiyle başlayan yeni bir döneme geçişi simgelemektedir. Özellikle zor bir yılın geride kaldığı bu dönemde, herkes, farklı başlangıçların hayallerini kurmaya şimdiden başlıyor. Hal böyle olunca, yılbaşı gecesine özel hazırlıklar da kadın dünyası için büyük önem taşıyor ve yaratıcılığın konuştuğu yılbaşı nail art tasarımları ön plana çıkıyor.

 

Bilindiği gibi günlerce öncesinden başlanan hazırlıklar, bu özel gecenin başladığı ana kadar devam eder. Haftalar öncesinden çeşitli bakımlar ile başlayan bu süreç, ojelerin sürülmesiyle sonlanır ve geceye hazırlık tamamlanır. Peki, yepyeni bir yıla başlarken nasıl bir oje tercih etmelisiniz? Gelin yılbaşı nail art önerileri ile en özel akşamlardan birini en güzel geceye dönüştürelim.

 

Yılbaşına Özgü Kırmızıdan ve Tamamlayıcı Renklerden Şaşmayın

 

Yılbaşı dendiğinde şüphesiz akla ilk gelen kırmızı renktir. Gerek kıyafet seçiminde gerek oje seçiminde, genel itibariyle kırmızı ve tonlarında seçimler yapılırken, hareketli desenlere ilgi duyan kadınlar, kırmızıyı, farklı renklerle de kombinleyebilmektedir. Bu durumda yılbaşı nail art tasarımları da ön plana çıkmaktadır. Yaratıcılıkta sınır tanımayan nail art sevenler, yılbaşı ağacı, geyik, kardan adam, kar tanesi ve yıldız motifleri kullanırken, kırmızı ve yeşil tonlarına da olabildiğince yer verirler.

 

Yılbaşı renginin ağırlıklı olarak kırmızı olmasının ve yeşil renklerle kombinlenmesinin yanı sıra, yaldızlı ve simli ojeler de yılbaşı nail art tasarımlarında yer bulabilmektedir. Altın ve gümüş gibi özellikle kırmızının yanına yakışan renkler, yaldızlı görünümleriyle kişiyi gecenin yıldızı haline getirme potansiyeli taşır. Hal böyle olunca, tüm tasarımlar daha ihtişamlı bir hal alır ve tırnaklar adeta bir sanat eserine dönüşür.

 

Yılbaşı Nail Art Tasarımlarında Motif Limitini Siz Belirleyeceksiniz

 

Yılbaşı nail art konusunda renklerin yanı sıra motifler de büyük önem taşımaktadır. Bu özel ve yeni başlangıçların hayallerinin kurulduğu günde tüm pozitif düşünceler yapılan hazırlıklarla bütünleşmekte ve hareketli desenler ön plana çıkmaktadır. Buna bağlı olarak, yılbaşı temasına uygun motifler bu özel güne damgasını vurmakta, en güzel tasarımların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Peki, yılbaşı nail art tasarımlarında sık kullanılan desenler nelerdir?

 

Söz konusu yılbaşı olduğunda şüphesiz akla ilk gelen, kış mevsimi ve çam ağacıdır. Güzel süslenmiş bir çam ağacı deseni, kardan adam figürü veya kışı andıran geyik motifi kaçınılmaz bazı figürler olarak karşımıza çıkmaktadır. Üstüne bir de yaldızlı ve simli ojeler ile gerçekleştirilen yıldız motifi eklendiğinde, tırnakların sıra dışı bir görünüm kazanması kaçınılmaz olmakta, kişi yılbaşı gecesinin yıldızı haline gelmektedir.

 

Tasarım Kadar Önemli Oje Seçimi

 

Tasarımı kafanızda oluşturdunuz ve bu tasarımı gerçekleştirebileceğinize gönülden inanıyorsunuz. O halde geriye yalnızca gerekli ojeleri temin etmeniz kalıyor diyebiliriz. Bu noktada önemli olan, yazımızın başında da değindiğimiz, doğru ve size hitap eden renkleri tercih etmeniz, yapacağınız motiflerin rengine uygun ojeler ile tasarımınızı gerçekleştirmenizdir. O halde biraz da yılbaşı nail art için gerekli olanlara değinelim.

 

Eğer sadelikten yanaysanız ve nail art olarak değil düz renkler ile kendinizi güzel hissediyorsanız, kırmızı ve bordo gibi renklerin kaçınılmaz yılbaşı renkleri olduğunu söyleyebiliriz. Ancak sadelik size göre değilse ve daha ihtişamlı görünüme sahip tırnaklar ile yılbaşı gecesine damga vurmak istiyorsanız. Simli, yaldızlı veya metalik ayna efektli ojeleri tercih etmeniz gerekebilir. Tabi bunları sayarken varsa aklınızdaki tasarıma ait motifleri hesaba henüz katmadık.

 

Yeni yıla farklı ve sıra dışı bir giriş yaparak, tüm pozitif enerjinizi tırnaklarınıza yansıtmak ve kendinizi gecenin adeta kraliçesi gibi hissetmek istiyorsanız, gerçekleştirmek istediğiniz motiflere ait renkleri kullanmanız gerekecektir. Bu durumda, yılbaşı nail art motiflerini sade renkler ile gerçekleştirebilir veya yaldızlı ve simli ojeler yardımıyla hareketlendirebilirsiniz. Böylece, yaratıcılığın sınırlarını sizin belirleyeceğiniz bu özel günde, en sıra dışı görünüme tırnaklarınızdan başlayarak sahip olabilirsiniz.

 

Peki, tüm bu ojeleri bir arada nerede bulabilirsiniz. Mara Kozmetik, nail art sevenler için geniş ürün yelpazesi sunarak tüm motifleri gerçekleştirebileceğiniz veya yılbaşına uygun tüm renkleri bulabileceğiniz ojeler ile güzelliğinize sıra dışı bir görünüm kazandırmaktadır. İster normal oje ister kalıcı oje ile sade renkleri bulabileceğiniz bu sihirli dünya, yılbaşı nail art motiflerinde yaldızlı desenleri uygulayabileceğiniz, içerisinde altın ve gümüş renklerin bulunduğu, simli ojeleri veya metalik ayna efektli ojeleriyle de yaratıcılığın sınırlarını zorlamanıza katkıda bulunmaktadır. Tüm ürünlere tek tıkla erişim imkanı sağlayan Mara, yenilikçi ve pratik kullanıma sahip ürünleriyle yeni yılda da sık tercih ettiğiniz marka haline gelecektir.

Etiketler: yılbaşı, nail art, yılbaşı nail art
Aralık 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR