Takma Kirpik Nasıl Takılır?

Takma Kirpik

Kirpikler özellikle kadınların göz bölgesi vasıtasıyla tüm çekiciliklerini ön plana çıkardıkları unsurlardan biridir. Buna bağlı olarak bakımlı ve estetik bir kirpik görünümü güzellik açısından büyük role sahip olma özelliği taşımaktadır. Ancak, güzellik ve bakım konusunda bu denli önemli olan kirpikler her kadında aynı yoğunlukta olmayabilmekte ve bu gibi durumlarda takma kirpik özellikle özel günlerde en etkin çözümlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki bu uygulama nasıl gerçekleştirilir ve püf noktaları nelerdir?

 

Takma Kirpiğin Avantajları Nelerdir?

 

Takma kirpik özellikle kirpiklerin istenilen yoğunlukta olmaması gibi durumlarda etkili bir çözüm olarak birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Birçok avantajı bulunan bu güzellik ve bakım ürünü öncelikle farklı yoğunluklardaki çeşitleri ile değişken kirpik tercihlerine bağlı olarak kullanılabilme imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda tek tek veya bütün halinde takılabilen takma kirpik çeşitlerinin bulunması ihtiyaca veya isteğe bağlı alternatifleri de sunmasıyla tercih sebebi olabilmektedir.

 

Tüm bunların yanı sıra, kirpiklere doğal bir görünüm kazandıran bu ürün, göz ve yüz bölgesinde herhangi bir yapaylığa neden olmamasına bağlı olarak estetik ve çekici bir görünüm için etkili çözüm olma özelliği de taşımaktadır. Kirpiklere aynı zamanda dolgunluk, hacim ve uzun bir görünüm kazandıran takma kirpik göz makyajı yaparken zorlanan kadınlar için de kolaylık sağlamaktadır.

 

Farklı Tercihlere Uygun Takma Kirpik Çeşitlerini Keşfedin

 

Takma kirpik, özellikle son dönemlerde birçok çeşidiyle karşımıza çıkmakta ve farklı tercihlere uygun biçimde kullanım kolaylığı sunmaktadır. Buna bağlı olarak kadınlar, doğal görünümlerine uygun ve uygulanışı bakımından kolay olan kirpikleri tercih ederek göz makyajlarına estetik açıdan daha güzel bir görünüm kazandırmayı sağlamakta, göz ve göz bölgesini ön plana çıkarma fırsatını yakalamaktadır. Peki bu farklı takma kirpik çeşitleri nelerdir?

 

Öncelikle belirtmek gerekir ki, takma kirpikler bütün olarak takılan veya parçalı biçimde takılanlar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Buna ek olarak, orta, maksimum ve ekstra yoğun takma kirpik tercihleriyle kişi, kendi doğal kirpiklerinin yoğunluğuna bağlı olarak tercihte bulunabilmektedir. Bu durum, farklı tercihlere yönelik etkili bir çözüm olmakla birlikte, daha etkili bir göz makyajı yapabilmeyi veya bu konuda daha özgür tercihlerde bulunabilmeyi sağlamaktadır.

 

Takma Kirpik Uygulanışı Sanıldığından Çok Daha Kolay

 

Takma kirpik kullanmak isteyen veya henüz yolun başında olan kadınların genellikle bu ürünü takıp çıkarmada zorluk çektikleri bilinmektedir. Söz konusu işlem, sanıldığı kadar zor veya zahmetli olmamakla birlikte bazen ön provalar da gerektirebilmekte ya da zaman içerisinde kullanımına alışılmasıyla hızlı bir biçimde uygulanabilir bir hal almaktadır. Ancak tüm bunlara rağmen takma kirpik takma konusunda birkaç püf noktayı belirtmek gerekmektedir.

 

Öncelikle kirpiklerin boyutunun kontrol edilmesi ve ürünün kirpiklere nazaran daha uzun olması durumunda kesilerek diğer adımlara geçilmesi gerekmektedir. Daha sonraki süreçte, kirpiği yapıştırmak amacıyla, özel yapıştırıcısını kullanılarak takma kirpiğin şeridine uygulanması ve kirpiğe yerleştirildikten sonra 1-2 dakika kadar beklenmesi beklenmelidir. Son olarak cımbız ile tam ortadan tutularak kirpik diplerine tam olarak oturtulması, eğer kötü görünüm varsa düzeltilmesi gerekmektedir.

 

Takma kirpik uygulanışı bakımından her ne kadar kolay olsa da kimi zaman takılırken zorluk çekilebilen ve kimi zaman kadınların hazırlanma sürecini gitgide uzatabilen bir unsur olarak da karşımıza çıkabilmektedir. Bu duruma çözüm olarak ise özellikle son dönemlerde ortaya çıkan, kullanım kolaylığı ve diğer avantajları ile gitgide daha fazla tercih sebebi olmaya başlayan mıknatıslı takma kirpikler bulunmaktadır.

 

Daha Doğal Bir Görünüm İçin Mıknatıslı Takma Kirpik

 

Özellikle son dönemlerde hem doğallığı hem de kullanım rahatlığıyla başarısını kanıtlamış olan mıknatıslı takma kirpikler sahip oldukları mikro mıknatıslar sayesinde göze daha rahat ve kısa sürede entegre olabilmekte, yapıştırıcı gerektirmemesiyle tercih sebebi olmaktadır. Ancak bu ürünün avantajları yalnızca bunlar değildir. Aynı zamanda ultra hafif oluşu sayesinde kirpiklere ağırlık yapılmasını ve dökülmesini engellemekte, dayanıklı yapısı ile daha uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır.

 

Siz de kirpiklerinize ağırlık yaparak dökülmesine neden olacak takma kirpik yerine Mara’nın size sunduğu Mara Magnetic Eyes Mıknatıslı Kirpik Takımını ya da Orta, Maksimum ve Ekstra Yoğun Mıknatıslı Takma Kirpik ürünlerini keşfedin, daha uzun soluklu kullanım ile günlük kullanım rahatlığını elde etme fırsatını yakalayın.

Etiketler: takma kirpik
Temmuz 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR