Evde Kalıcı Oje Nasıl Uygulanır?

Kalıcı Oje

Bakımlı ve güzel görünüme sahip olmak her kadının için büyük önem taşımaktadır ve buna bağlı olarak ojeler bu bütünün önemli bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak sık değişim ihtiyacına neden olan normal ojelerin, zaman kayıplarına ve yüksek maliyetlere sebep oldukları da bilinmektedir. Peki estetik görünümün yalnızca kısa süre korunabildiği ve zamanla bozulma ya da soyulmaların görüldüğü normal ojelere alternatif çözüm olan kalıcı oje nedir ve evde nasıl uygulanır?

 

Kalıcı Oje ile Uzun Soluklu Estetik Görünüm

 

Her ne kadar normal ojeler ile estetik görünüm kazanılabiliyor olsa da, kadınlar, özellikle son dönemlerde, bazı dezavantajlar göz önünde bulundurulduğunda kalıcı oje tercih etmekteye başlamaktadır. Bunun en temel sebebi ise kalıcı ojelerin daha uzun süre güzel ve estetik görünümü sağlayabiliyor olması ve zaman kayıpları ile yüksek maliyetleri ortadan kaldırmasıdır.

 

Tüm bunların haricinde, çatlama ve sararma gibi sorunları ortada kaldıran kalıcı oje, sürekli bakım zahmetinden kurtulmayı ve uzun süreli bakımlı görünüme sahip olmayı da sağlamaktadır. Dolayısıyla normal ojelere nazaran çok daha avantajlı bir uygulamaya ve kullanıma sahiptir. Ancak kalıcı oje uygulamasının artıları yalnızca uzun soluklu bir estetik ve bakımlı bir görünüm sağlaması ya da zamandan tasarruf edilmesini sağlamak değildir. Bunun haricinde, başka olumlu katkılar da sağlamaktadır.

 

Kalıcı Ojenin Avantajları

 

Kalıcı oje uygulamasının zamandan ve maliyetten yana tasarruf sağladığından ve tüm bunların yanı sıra normal ojelere nazaran daha dayanıklı bir yapıya sahip olduğundan bahsetmiştik. Ancak söz konusu avantajları yalnızca bunlarla sınırlamak mümkün değildir. Buna bağlı olarak uygulamanın tırnakların genel bakımına da büyük katkı sağladığının altını çizmek gerekmektedir.

 

Kalıcı ojeler, tırnaklarda bulunan kusurları ortadan kaldırmak ve yüzeyde bulunan sorunlara zahmetsiz çözümler bulabilmek amacıyla da tercih sebebi olabilmektedir. Basit bir uygulama ile düzenli oje sürme gerekliliği sorununa pratik çözüm getiren kalıcı oje, ev veya iş hayatında sürekli aktif durumda olan, kimi zaman bakım yapmaya zaman bulamayan ama bakımlı görünümünü sürdürmek isteyen kadınlar için de mucizevi olma özelliği taşımaktadır.

 

Basit Bir Uygulama ile Uzun Süren Estetik Deneyimi

 

Özellikle son dönemlerde ortaya çıkan ve birçok kadın için hayat kurtarıcı rolü üstlenmiş olan kalıcı oje, uygulanışı bakımından oldukça basittir. Kısa süren bir uygulama ile uzun soluklu estetik görünüme sahip olmak için hazırsanız, bazı basit ve alışılmış adımları takip ederek kalıcı güzelliğe sahip olabilirsiniz.

 

Kalıcı oje uygulamasında ilk adım tırnakların törpülenerek küt, badem veya balerin gibi istenilen şekillerin verilmesidir. Daha sonra geçilen ikinci adımda tırnaklardan yağın iyice arındırılması gerekmektedir. Bu adımda, özel bir solüsyon kullanarak tırnaklarınızı matlaştırabilir, ek olarak baz uygulaması ile yüzeydeki sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Tüm bunlar kalıcı oje ile maksimum başarıyı yakalamanızı sağlayacak ve daha uzun soluklu bir kullanım olanağı sunacaktır. Son olarak, ojenin kurumasını bekleyebilir ya da varsa özel cihazlar yardımıyla kısa sürede kurutabilirsiniz.

 

Kalıcı Ojenin Ömrünü Uzatma

 

Kalıcı oje her ne kadar normal ojelere nazaran daha uzun ömürlü olsa de belirli bir ömrü olduğunu belirtmek gerekmektedir. Elbette bu süreyi uzatmak bazı uygulamalar ile mümkün olabilmektedir. Buna bağlı olarak, sık sık temizlik ürünleriyle temas halinde olunması, bu ürünleri kullanırken eldiven kullanılmaması, tırnakları darbeye maruz bırakılması ya da tırnağın törpülenmesi gibi bazı bu uygulamanın ömrünü kısaltabilmektedir. Dolayısıyla, bahsi geçen bazı konulara dikkat edildiği taktirde kalıcı oje tam anlamıyla etkinliğini gösterebilmekte ve uzun soluklu estetik güzellik sağlamaktadır.

 

Renk Seçiminde Sınır Tanımayan Mucizevi Çözüm

Kalıcı oje tıpkı normal ojelerde görüldüğü gibi birçok renk seçeneği bulunan bir uygulamadır. Dolayısıyla kadınlar kendi arzuladıkları veya sevdikleri renkleri tercih ederek, tırnaklarında uzun süre boyunca istedikleri görünümü elde etme fırsatını yakalayabilmektedir. Aynı zamanda Nail Art gibi desenli uygulamalarda da kullanılabilen kalıcı oje, moda ve trendlere uygun renkler sunmasıyla da tercih sebebi olmaktadır. Siz de sürekli oje sürme derdinden yakınıyor veya zamandan tasarruf etmek istiyorsanız, Mara Kalıcı Oje Seti ile tırnaklarınızda uzun soluklu güzelliği yakalayabilir, set içerisinde bulunan özel cihaz ile ojelerinizi daha kısa sürede kurutma imkanı bulabilirsiniz. Hem trendi yakalamak hem de zamandan tasarruf ederek her daim bakımlı görünmek istiyorsanız, hemen şimdi sipariş verin, güzelliğiniz ve bakımlı görünümünüzü sürdürme fırsatını yakalayın.

Etiketler: kalıcı oje
Temmuz 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR