2021 Oje Trendleri İle Yeni Yılda Sıra Dışı Görünüm

2021 Oje Trendleri

Yeni yılın gelişiyle birçok alanda yeni trendlere olan ilgi gitgide artıyor ve oje seçimler de bu ilginin büyük bir parçası haline gelmeye başlıyor. Hal böyle olunca, oje ve nail art severler de yeni trendleri sıkı takip ederek, modayı başka bir açıdan yakalamaya çalışıyor, 2021 oje trendleri konusunda sıkı araştırmalar yaparak yeni yıla şimdiden hazırlık yapıyor. Peki bu yeni yılda en çok hangi ojeler ilgi görecek ve hangi renklere ilgi daha fazla olacak, yeni yılın manikür trendleri neler olacak? Gelin birlikte görelim.

 

Manikürde Uzun Tırnaklara Veda Dönemi

 

2021 oje trendleri konusuna değinmeden önce tırnak şekilleri ve manikür ile başlamakta fayda var. Pandeminin de etkileriyle sık sık hijyen ve temizlik kurallarına uyma gereksinimi geçtiğimiz 2020 yılında kısa tırnakların tercih edilmesinin önünü açmıştı. Buna bağlı olarak, oje seçimlerinde de manikür tipine uygun oje türleri ve renkleri yıla damgasını vurmuş, öncelik temiz görünüm halini almıştı.

 

2021 yılında henüz tam olarak atlatamamış olduğumuz pandemi nedeniyle, sağlık açısından önem taşıyan hijyenin bir süre daha ön planda olmaya devam edeceği somut bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Buna bağlı olarak, oje seçimlerinde de diğer yıllara göre değişiklikler oluşacağı, bu değişimlerin 2021 oje trendleri olarak hayatımızda yer bulacağı anlaşılıyor. Bu noktada bir diğer önemli unsur ise şüphesiz renk seçimleri olacaktır.

 

2021 Oje Trendleri Sıra Dışı Renklerle Güzellik Dünyasına Damga Vuracak

 

2021 oje trendleri arasında yıla en çok damgasını vuracak olanların başında metalik renkler geliyor. Geçmiş dönemlerde yerini sade renklere bırakmış olan bu sıra dışı görünüme sahip ojeler, yeni yılda geri gelerek, varlığını hatırlatacak ve ihtişamlı görünümlerle belki de uzun süre tırnakları süsleyecek gibi duruyor. Özellikle yaz aylarında gitgide daha fazla moda haline gelecek olan ve belki de 2021’in ikonu haline gelecek olan bu ojeleri her zamankinden daha çok göreceğiz gibi.

 

Sıradan ve sadelikten uzak ojeler, her ne kadar trend haline gelecek olsa da, sadelikten yana olanlar için de bazı renkler her zamanki modasını koruyarak güzellik dünyasının vazgeçilmezleri olmaya devam edecek. Kırmızının tonları olan bordo ve gül kurusu ile, kahverengi, siyah, koyu gri renkler, şimdiden 2021 oje trendleri arasında gösteriliyor ve özellikle sonbahar ve kış aylarında sık karşımıza çıkarak risksiz güzelliğin anahtarı haline geleceğe benziyor.

 

Tüm bu yeni moda ve trendlerden French manikür de nasibini alıyor diyebiliriz. Bilindiği üzere French, geçmiş yıllardan bu yana, genellikle beyaz renkler ve düz çizgilerle gerçekleştirilmekteydi. Ancak 2021 yılı bu algıyı tamamen değiştiriyor ve yeni bir bakış açısıyla tırnakları süsleyecek gibi duruyor. Buna bağlı olarak 2021 oje trendleri arasında yer alan yeni french manikür renkleri arasında mor, yeşil, turuncu, lacivert, altın ve gümüş renkler yer alırken, düz çizgilerin yerini de kavisli çizgiler alıyor.

 

2021 Nail Art Severleri Unutmuyor

 

Nail Art severler her yıl olduğu gibi bu yılda da tırnaklarını doyasıya süslemeye devam edebilecek ve bunu yaparken trendin dışında kalmayacak. Ancak yeni yılda kendilerini bekleyen yeni trend desenler ve tasarımlar da yok değil. Sulu boya görünümüne sahip tasarımlar ile emoji desenlerini ön plana çıkaracak olan 2021 oje trendleri, yeni görünümlü tırnaklarla bizi buluşturacak ve yaratıcılığın sınırlarına şahitlik etmemizi sağlayacak.

 

Söz konusu nail art olduğunda bazı gereksinimler oluşmuyor değil. Bu gereksinimler oje trendleri her ne olursa olsun ve moda her ne kadar değişirse değişsin, her zaman önemini koruyor, oje uygulamayı kolaylaştırarak mükemmel güzelliğe ulaşmaya katkıda bulunuyor. Özellikle sık sık el yıkanan bu dönemde, büyük uğraşlarla gerçekleştirilen nail art çalışmalarının bozulmaması adına, baz cila oje ve top coat oje kurutucular ön plana çıkacak gibi duruyor.

 

2021 oje trendleri arasında gösterilen birçok oje, bize, geçtiğimiz yıllarda gördüğümüz tasarımları ve manikür görünümlerini unutturacağının, güzellik dünyasına yepyeni bir görünüm kazandıracağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Hal böyle olunca bu sıra dışı ojeleri ve onların en güzel görünümünü sağlayan yan ürünlerin önemi de gitgide büyüyor.

 

Siz de trendleri yakından takip edenlerdenseniz ve modaya ayak uydurmak isteyenlerdenseniz, Metalik Ayna Efektli Oje, sade renkte Peak Colors Oje serisi, birçok farklı renkte French Manikür Kalemi, oje çıkarıcı baz cila Peel Off Base Coat ve top coat görevi gören Ekstra Hızlı Oje Kurutucu ürünleriyle ünlü Mara Kozmetik ile yeni yılın ikonu haline gelebilirsiniz.

Etiketler: 2021 oje trendleri, oje trendleri
Aralık 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR