Karanlıkta Parlayan Oje Nedir, Nasıl Kullanılır?

Karanlıkta Parlayan Oje Nedir?

Kadın dünyasını renklendiren en önemli ürünlerden biri hiç şüphesiz ojelerdir. Tırnak bakım ve güzelliğinde ön planda olan ojeler, farklı zevklere hitap eden renkleri ve çeşitleriyle piyasada bulunmasının yanı sıra, kendi içinde trendler oluşturarak güzellik ve estetik sağlamaktadır. Nail Art seven bir kitlenin oluşmasını da sağlayan ojeler, yansımalı simli ve renk değiştiren özellikleriyle farklı yapılarıyla tırnakları süslemekte ve renklendirmektedir. Ancak tırnaklarda eşsiz görünüm sağlayan bu farklı ojeler bununla da sınırlı kalmamaktadır. Son dönemlerde ortaya çıkan karanlıkta parlayan oje tırnak bakım ve güzelliğine yeni bir yüz getirmiş, alışılmışın dışına çıkan bir oje deneyimini kadın güzellik dünyasına kazandırmıştır. Peki, karanlıkta parlayan oje nedir ve nasıl uygulanır?

 

Geceyi Aydınlatan Seri: Karanlıkta Parlayan Oje

 

Son dönemlerde sık tercih edilen ve kullanılmaya başlayan karanlıkta parlayan oje, içeriğindeki özel formülü sayesinde, ışıktan topladığı enerjiyi karanlıkta yansıtma özelliğine sahip oje olma özelliği taşımaktadır. Bu sayede neon bir görüntü sağlayan ürün, karanlıkta tırnaklarınızın ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Oje dünyasına yepyeni bir bakış açısı kazandıran ürün, alışılmışın dışında görünümüyle de göz doldurmayı başarmaktadır.

 

Her ojede olduğu gibi karanlıkta parlayan oje için de çeşitli renk yelpazesi bulunmakta, söz konusu renkler karanlıkta en iyi yansımayı sağlayan tonlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Buna bağlı olarak, kişinin kendi zevkine göre seçtiği tüm renkler, aynı zamanda eşsiz güzellikte neon görünüm ile adeta karanlıkları aydınlatmaktadır. Tüm bunların haricinde, bakımlı ve güzel görünümlü tırnakların en karanlık ortamlarda dahi dikkat çekmesini sağlayan oje serisi, yenilikçi yönüyle de oje kategorisinde bir devrim niteliğindedir.

 

Karanlıkta Parlayan Oje Nasıl Kullanılır?

 

Karanlıkta parlayan oje diğer ojelere göre farklı bir uygulama şekliyle sürülmektedir. Bunun sebebi, ojeden tam verimin alınabilmesi için gerekli bazı aşamaların bulunması ve söz konusu sürecin ojenin kendini en iyi şekilde gösterebilmesi için faydalı olmasıdır. Keyifli bir uygulamaya sahip olan ürün aynı zamanda kullanımı esnasında da hoş görüntüyle kadın güzellik ve bakım dünyasına farklı bir bakış açısı kazandırmaktadır. Peki, karanlıkta parlayan oje nasıl kullanılır ve en verimli kullanım için yapılması gerekenler nelerdir?

 

Öncelikle serinin birbirinden güzel ve eşsiz renklerinden en verimli faydayı sağlayabilmek için ojeyi uygulamadan önce bir veya iki kat beyaz oje ya da şeffaf cila sürülmesi önerilmektedir. Bu sayede karanlıkta neon görünüm daha güçlü bir biçimde kendini yansıtacaktır. Uygulama öncesi sürülen şeffaf cila veya beyaz ojenin kurumasının ardından, karanlıkta parlayan oje iyice çalkalanmalı ve uygulamasına geçilerek bir ya da iki kat sürülmelidir. Her katın uygulanmasının ardından, bir sonrakine geçmeden önce ojenin kuruması beklenmelidir.

 

Oje uygulamasını tamamlamanın ardından eşsiz görünümü en verimli şekilde yakalayabilmek için ojenin olabildiğince ışığa maruz kalması gerekmektedir. Karanlıkta parlayan oje, yapısı ve özel içeriği gereği ışıktan topladığı enerjiyi karanlıkta yansıtmaktadır. Tüm bu aşamalardan sonra, pembe, mor, sarı, turuncu, yeşil ve mavi renklerdeki bu serinin önce ışıkta eşsiz görünümünün, sonra karanlıkta parlayan neon yapısının tadını çıkarabilir, tüm karanlıkları ve geceyi aydınlata siz olabilirsiniz.

 

Karanlıkta Parlayan Oje Nasıl Çıkarılır?

 

Karanlıkta parlayan oje, bilinen diğer ojeler gibi aseton ile çıkarılabilen bir yapıya sahiptir. Ancak, uygulama öncesinde sürülmüş olan şeffaf cila veya beyaz oje ile birlikte çıkarılmak istendiğinde vakit kayıplarına yol açabilmektedir. Buna bağlı olarak seriye ait ojelerin, oje çıkarıcı baz uygulaması ardından sürülmesi önerilmektedir. Bu sayede ojenizi soyarak rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

 

Bilindiği üzere ojeler genel yapıları itibariyle tırnaklarda sararma ve yıpranmaya sebep olabilmektedir. Oje çıkarıcı özellikte su bazlı bu ürünler tüm ojelerin tırnağınıza direkt temasını engellemekte ve tırnak sağlığınızı korumaya katkı sağlamaktadır. Bu sayede, hem sağlıklı tırnaklara sahip olabilir, hem de dilediğiniz özellikte birçok ojenin keyfini rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ojenin çıkarılmasının ardından tırnaklara bakım yapmak amacıyla peeling uygulaması da gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sizde farklı bir oje deneyimi yaşamak, güzellik ve estetik anlayışınıza yenilik kazandırmak isteyenlerdenseniz, Mara ile hayatınıza girecek olan Dark Glow Karanlıkta Parlayan Oje Serisi ile tanışabilir, karanlıkları aydınlatmanın tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda Mara Peel Off Base Coat Oje Çıkarıcı ve Mara Kolay Manikür & Pedikür Peeling ürünü ile uygulama öncesi ve sonrasında sağlıklı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Bu deneyime hazırsanız hiç durmayın, “Geceyi Aydınlatan Siz Olun”.

Etiketler: karanlıkta parlayan oje, dark glow oje
Kasım 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR