Blog Başlık

  • Eylül 19, 2020 Nail Art

    Son yıllarda, evde French gibi bakım ve güzelliğe dair uygulamaların gerçekleştirilmesi gitgide popüler hale gelmeye başlamıştır. Buna bağlı olarak da uygulamaları kolaylaştırarak kadın yaşamını pratik hale getiren ürünler piyasada gitgide daha fazla yer bulmuştur. Söz konusu pratik uygulamalar aynı zamanda bakım için gerekli maliyeti en aza indirgemesiyle de ilgi görmüş, kuaföre gitmeye zamanı olmayanlar için tercih sebebi olmuştur.

    evde french
  • El ve ayak bakımı kadın bakım ve güzellik dünyasında en çok yer tutan unsurlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle gün içinde ön planda olan ellerin bakımı, güzellik ve bakım konusunda kimi zaman ayaklardan daha büyük önem taşıyabilmektedir. Ancak son dönemlerde dünyanın genelinde yaşanan problemlerden dolayı kuaföre veya güzellik merkezlerine olan ilgi gitgide azalmaya başlamış evde el ve ayak bakımı her zamankinden çok daha fazla önem taşımaya başlamıştır.

    evde el bakımı, evde ayak bakımı, evde el ve ayak bakımı
  • Manikür kadın güzelliğinde önde gelenlerden bakım unsurlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle gün içinde en çok ön planda olan ellerin, bakımlı ve güzel görünümü kadınlar için büyük önem taşımakta ve sürülen ojenin kaliteli görünümüne doğrudan etki etmektedir. Ancak son dönemlerde dünya çapında yaşanan sorunlar kuaför ve güzellik merkezine olan ilgiyi azaltmaya başlamış, evde manikür yöntemleri gitgide daha çok popülerlik kazanmaya başlamaktadır.

    evde manikür
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR