Blog Başlık

  • Ocak 29, 2021 Dudak

    Dudaklar, kadın güzellik alanında belki de en çok ön plana çıkan ve birçok makyaj malzemesinin kullanımında etken bir unsurdur. Söz konusu durum, elbette dolgun dudaklı kadınlar için daha kolay kolaydır ve bu formda dudaklara sahip olanlar rahatlıkla dudak makyajı gerçekleştirebilir. Buna bağlı olarak da güzelliklerini daha fazla ön plana çıkarabilme olanağına sahip olur. Ancak aynı durum daha ince ve zayıf dudaklara sahip olanlar için geçerli değildir. Bu yapıda dudaklara sahip olan kişiler dudak dolgunlaştırıcı alternatifleriyle doğal yollardan daha sıkı, pürüzsüz ve dolgun dudaklara sahip olmak için başka kozmetik ürünlerine de yönelir. Peki, güzelliğin ön plana çıkmasında ve dudaklara dolgunluk veren dudak dolgunlaştırıcı nedir ve avantajları nelerdir? Hep birlikte görelim.

    dudak dolgunlaştırıcı
  • Ocak 20, 2021 Ojeler

    Günün en sevdiğiniz saatinde, mükemmel manzaralı bir sokakta veya deniz manzaralı bir kafede, vanilyalı çikolata eşliğinde kahve yudumladığınız keyifli bir anı hayal edin. Düşüncesi bile leziz değil mi? Peki kahve içmek yerine doğayla iç içe olmayı sevenlerden misiniz? Tüm bunlar her ne kadar rüya gibi gelse de kokulu oje ile adeta gerçeğe dönüşüyor diyebiliriz. Bu yazımızda hayalinizdeki yer ile güzellik ve bakım rutinlerinizi bir araya getiriyor, buram buram keyif ve düş kokan oje serileriyle tanıştırıyor, güzelliğin bambaşka bir yönünü keşfetmeye davet ediyoruz.

    kokulu oje
  • Aralık 30, 2020 Ojeler

    Yeni yılın gelişiyle birçok alanda yeni trendlere olan ilgi gitgide artıyor ve oje seçimler de bu ilginin büyük bir parçası haline gelmeye başlıyor. Hal böyle olunca, oje ve nail art severler de yeni trendleri sıkı takip ederek, modayı başka bir açıdan yakalamaya çalışıyor, 2021 oje trendleri konusunda sıkı araştırmalar yaparak yeni yıla şimdiden hazırlık yapıyor. Peki bu yeni yılda en çok hangi ojeler ilgi görecek ve hangi renklere ilgi daha fazla olacak, yeni yılın manikür trendleri neler olacak?

    2021 oje trendleri, oje trendleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR