Evde French Nasıl Uygulanır?

Evde French

Son yıllarda, evde French gibi bakım ve güzelliğe dair uygulamaların gerçekleştirilmesi gitgide popüler hale gelmeye başlamıştır. Buna bağlı olarak da uygulamaları kolaylaştırarak kadın yaşamını pratik hale getiren ürünler piyasada gitgide daha fazla yer bulmuştur. Söz konusu pratik uygulamalar aynı zamanda bakım için gerekli maliyeti en aza indirgemesiyle de ilgi görmüş, kuaföre gitmeye zamanı olmayanlar için tercih sebebi olmuştur.

 

Bu süreçte beklediği ilgiyi gören French oje ise kuaföre veya güzellik merkezine gitmeden uygulanabilen yöntemler arasına adını yazdırmış, fakat sürerken yaşanan zorluklar nedeniyle kadınların korkulu rüyası haline gelmiştir. Peki, evde French nasıl uygulanır? Sorunsuz bir uygulama için hangi aşamaları takip etmek gerekir? Uygulamayı gerçekleştirmeye yardımcı ürünler nelerdir?

 

Evde French Öncesi Ön Hazırlıklar Önemli

 

Sık tercih edilen ve görünüm olarak birçok kadın tarafından sevilen French oje uygulaması aslında sanıldığı kadar zor bir uygulama değildir. Sık gerçekleştirilen ve kadınlar tarafından iyi bilinen bazı aşamaların doğru bir şekilde takip edilmesi halinde evde French uygulaması başarıyla tamamlanmakta, zaman içinde oluşan el alışkanlığıyla, daha sonraki süreçlerde yerini daha kolay bir oje sürümüne bırakmaktadır.

 

Evde French uygulamak için ilk ve en temel aşama tırnak kesimidir. Uygulamadan önce tırnakların kesilerek istenilen uzunluğa getirilmesi büyük önem taşımaktadır. Ancak bu aşamada tırnak ne kadar uzun olursa manikürün o kadar güzel görüneceği gerçeği de unutulmamalıdır. Bu aşamaya bağlı bir diğer unsur olan törpüleme işleminde ise, tırnaklara istenilen şekil verilmeli ve belki de ilk kez gerçekleştireceğiniz evde French uygulaması öncesinde tırnakların istenilen uzunlukta ve formda olduğuna dikkat edilmelidir.

 

Tırnaklara yuvarlak veya kare bir form kazandırılmasının ardından ellerin sıcak suda bekletilmesi ve tırnak etlerinin yumuşamasının sağlanması gerekmektedir. Bu işlemin sonunda tırnak etleri geri doğru itilmeli ve uygulama sonunda kötü görünümü engellemek için tırnak içinde oluşabilecek kirler temizlenmelidir. Sıradan bir manikür veya pedikür uygulamasında da sık uygulanan bu yöntem ile evde French uygulaması daha kolay gerçekleştirilebilir hale gelecek, uygulama sonunda oluşan görüntü daha tatmin edici olacaktır.

 

Her Şey Hazırsa Uygulama Başlasın!

 

Evde French için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandıysa uygulamanın bir diğer önemli kısmına geçebilirsiniz demektir. Bu noktada french ojenin olmazsa olmazı şeridi çekmeden önce tırnağınıza hangi renk ojeyi seçeceğiniz büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle uygulamak istediğiniz şerit rengi ile sürmek istediğiniz oje renginin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmeniz, uygulama sonunda en güzel görüntüyü elde etmenize katkıda bulunacaktır.

 

Her şey hazırsa tercih ettiğiniz oje rengini ince bir tabaka halinde tırnağınıza sürerek ön hazırlık sonrası ilk adımı atabilirsiniz. Sürdüğünüz ojenin kurumasının ardından, konunun başkahramanı ve evde French uygulaması konusunda belki de kadınların korkulu rüyası haline gelmiş şerit oluşturma aşamasına geçebilirsiniz. Bu aşamada tercihinize göre yardımcı ek ürünlerden yardım alabilir, hem daha düzgün hem de daha başarılı bir french uygulaması gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Evde French İçin Yardımcı Ürünlerden Destek Alabilirsiniz

 

Evde French uygulaması zaman içerisinde kazanılan el alışkanlığı ile gitgide pratik hale gelen yöntemlerden biridir. Ancak özellikle ilk zamanlarda kadınları zorlayan ve hata yaparak belki de tüm uygulamayı baştan gerçekleştirmeye sebep olabilen hassas bir uygulamadır. Buna bağlı olarak bazı yardımcı ürünler kadınlar tarafından tercih sebebi olabilmekte evde French konusunda kendilerine destek sağlamaktadır. Peki, söz konusu ürünler nelerdir?

 

Piyasada bulunan ve özellikle evde French uygulaması için en pratik kullanıma sahip ürün French Manikür Kalemidir. Kolay sürülebilme özelliği taşıyan bu ürün aynı zamanda kalem şeklindeki yapısıyla ergonomik bir kullanım sağlayarak uygulama esnasında oluşabilecek hataları en aza indirmeye katkı sağlamaktadır. Bu durum daha kısa süren bir uygulamayla daha başarılı sonuçlar elde etmeyi sağlamaktadır.

 

Ancak kimi zaman yalnızca French Manikür Kalemi tek başına yeterli olmamakta, bu durum manikür yüzüklerinden veya bantlarından yardım alma gereği doğurabilmektedir. Özellikle şeridi düz çekebilmek amacıyla kullanılan ve evde French uygulamasında temel gereklilik haline gelmeye başlayan bu yöntem, tek seferde uygulamayı gerçekleştirebilmeyi sağlamakta ve zaman kayıplarının önüne geçmektedir.

 

Siz de French ojeyi sık tercih edenlerdenseniz evde French için gerekli tüm ürünleri sunan Mara’nın French Manikür Kalemi ve Yüzüklerini koleksiyonunuza ekleyebilir, bakım ve güzelliğe dair uygulamalarınızı en yenilikçi ürünler ile en pratik biçimde gerçekleştirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Etiketler: evde french
Eylül 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR